Bug-u i Safari lejon hackers të përdorin kamerën e iPhone dhe Mac
Ata mund të marrin akses vetëm nëpërmjet një link-u Nëse po punoni me një Mac në shtëpi ose përdorni vazhdimisht një iPhone, sigurohuni që të shkarkoni update-t e fundit të sigurisë. Kërkuesi Ryan Pickren ka zbuluar detaje mbi disa probleme…