Tag: roller champions

Roller Champions Review
Roller Champions është loja e fundit Sports e lançuar nga Ubisoft Games. Është një lojë sporti 3v3 që nuk e kemi parë ndonjëherë as në ndustrinë e lojërave kompjuterike dhe as në jetë reale. Është një përzierje e veçantë mes…
Provoni lojën e fundit falas të Ubisoft, Roller Champions
Para disa vitesh, Ubisoft zbuloi disa informacione të vogla rreth një prej lojërave të saj e quajtur Roller Champions. Dhe tashmë kjo lojë është lançuar falas për të gjithë lojtarët. Roller Champions është një prej lojërave më të fundit të…
Kur do të vijë loja e Ubisoft, Roller Champions
Roller Champions është një prej lojërave të Ubisoft e cila u vonua goxha për shkak të karantinës dhe nuk pati një kufi kohor ose datë lançimi. Por tashmë Ubisoft ka njoftuar se kur Roller Champions do të vijë. Roller Champions…
Ubisoft vonon lançimin e Roller Champions
Roller Champions është një ndër lojërat e reja që Ubisoft ka planifikuar që të lançojë këtë vit dhe një njoftim i bërë së fundmi ka njoftuar se lançimi i kësaj loje do të vonohet. Njoftimi i bërë është kryer nga…
Roller Champions rikthehet me veçori të reja dhe një Closed Beta
Dje, Ubisoft njoftoi datat e Closed Beta për Roller Champions, lojën sportive free-to-play në ekip ku lojtarët patinojnë, kalojnë, kërcejnë dhe shënojnë në arena të mbushura me tifozë, duke filluar në 2021. Lojtarët mund të regjistrohen tani për një shans…
Loja roller derby e Ubisoft ka një alpha falas
Siç edhe ishte parashikuar, Ubisoft nxorri një trailer për Roller Champions në konferencën e E3. Në pamje të parë duket këndshëm, një lojë argëtuese dhe interesante për tu parë, por gjithmonë është mirë ti provosh gjërat. Mbi të gjitha kur…
Ubisoft mund të njoftojë një lojë Roller Derby në stilin e Rocket League gjatë E3
Bëni gati patinat Ubisoft mendohet se do të tregojë një lojë multiplayer në sportin e roller derby këtë vit në E3. Loja do të quhet Roller Champions dhe disa detaje kanë bërë leak, si video, imazhe dhe kopertina. Loja do…