fbpx
Minecraft është zyrtarisht më e madhe se Fortnite, Roblox dhe GTA V
Mbi 112 milion përdorues bëjnë log-in në Minecraft çdo muaj. Debati ka marrë fund: Minecraft është më e madhe se Fortnite. Dhe se Roblox. Dhe se GTA V. Kjo sipas intervistës më të fundit mes Helen Chiang, kreu i studios…
Roblox kalon Minecraft dhe arrin 100 milionë lojtarë në muaj
Beteja midis këtyre dy lojërave është më e nxehtë se kurrë Roblox publikoi një deklaratë ku thotë se ka arritur mbi 100 milionë përdorues aktivë në muaj, duke pasur rreth 9 milionë përdorues më shumë se Minecraft. Për të festuar…