Riot publikon videon e shkurtër të Tales of Runeterra, “Before Glory”
Nëse po kërkoni më shumë histori të League of Legends, atëherë jeni me fat. Riot Games lëshoi  videon e saj të parë të shkurtër në seritë e videove Tales of Runeterra, duke filluar me një fokus në Garen, Fiora dhe…
Legends of Runeterra do të vijë në mobile në 30 prill
Loja me letra e Riot Games gjithashtu do të lançohet zyrtarisht në këtë datë në PC Riot Games njoftoi se Legends of Runeterra, loja e ardhshme me letra e League of Legends, do të vijë në mobile në 30 prill.…