Tag: respawn entertainment

Këta janë Legends më popullor në Apex Legends Season 11
Season më i fundi në Apex Legends ka sjell ndryshime të mëdha në këtë lojë ku ndër më kryesorët mund të përmendim hartën e re në lojë dhe Legend i ri që quhet Ash. Por me gjithë këto ndryshime, cilët…
Kur fillon Apex Legends Season 11?
Përditësimi i ardhshëm i Apex Legends i Respawn Entertainment do të jetë një nga më të mirat deri më tani, nëse gjithçka që kemi parë është ashtu siç duket. Po marrim një Legend të ri për të luajtur, një hartë…
Apex Legends sjell një tjetër Legend nga Titanfall 2
Respawn Entertainment ka zbuluar zyrtarisht detaje për sezonin 11 të Apex Legends, i cili quhet "Escape". Sezoni 11 u premton lojtarëve një Legend të ri, Ash, një armë të re, Car SMG dhe një hartë të re. Si rregull i…
Kur vjen season 11 i Apex Legends, Harta e re, leaks etj
Sezoni 11 i Apex Legends tani po afrohet shpejt dhe pritet të jetë një nga sezonet e reja më të mëdha të të gjithë vitit. Këtu keni gjithçka që dimë deri më tani në lidhje me azhurnimin, kur do të…
Apex Legends Mobile mund të luhet në rajone të caktuara
Apex Legends Mobile Beta është gati për tu testuar në 5 rajone te ndryshme të Botës. Testimi do te nisë me kalimin e kohës edhe ne rajone të tjera të botes. Testimi do të realizohet nga lojtarët e Android dhe…
Një serial i Apex Legends mund të vijë në Netflix
Apex Legends do të ishte idealisht i përshtatshëm për një përshtatje sepse historia prezantohet në histori të shkurtra kinematografike që i paraprijnë çdo sezoni të ri. Këto "Stories from the Outlands" prezantojnë Legjends e reja dhe ndërtojnë botën brenda së…
Apex Legends Global Series mund të ketë një çmim prej $3 milionë
Apex Legends Global Series Championship potencialisht po merr një bandë çmimesh shumë më të mëdha. Grupi i çmimeve prej 1 milion dollarë mund të rritet deri në 3 milion dollarë. Turneu është vendosur të fillojë në 22 maj, por Respawn…
Apex Legends vazhdon të thyejë rekorde në Steam
Apex Legends po kalon një javë të madhe. Me fillimin e Sezonit 9, një legjendë e re dhe një mënyrë e re 3v3 Arenas, shumë lojtarë u përpoqën të merrnin, saqë serverat nuk mund të trajtonin sforcimin e tepërt. Ndërsa…
Konfirmohet data e lançimit të Apex Legends: Legacy
Koha e lançimit të sezonit 9 të Apex Legends është afër, dhe edhe nëse Respawn ka dhënë konventën e vjetër të numërimit, duket se studioja po qëndron në hapjen e zakonshme të lançimit. Zhvilluesit kanë konfirmuar saktësisht kur përditësimi i…
Zbulohet Apex Legends: Legacy Battle Pass për Season 9
Apex Legends ka shumë përditësime madhore të vendosura për të mbërritur në store kur Sezoni 9 të filloj. Në pritje të kësaj, Respawn Entertainment ka vendosur të ndajë të gjithë informacionin në lidhje me Season 9 battle pass që vjen…