Tag: reels

Çfarë do të thotë “W” në TikTok?
Ndërsa shfletoni TikTok ose platforma të tjera të mediave sociale, mund të keni hasur në termin 'W' të përdorur në një sërë kontekstesh, por çfarë do të thotë në të vërtetë? Këtu është gjithçka që duhet të dini. TikTok është…
TikTok është aplikacioni më i shkarkuar në 2022 duke kaluar Instagram
TikTok ishte aplikacioni më i shkarkuar në tre muajt e parë të 2022, duke arritur të mposht Instagramin në vendin e parë. Brenda viteve të fundit, TikTok është rritur dhe është bërë një nga aplikacionet më të njohura të mediave…
Instagram më në fund do t’ju lejojë të krijoni postime në desktop
U deshën vite, por Instagram më në fund do t'ju lejojë të krijoni postime nga web i desktopit. Rrjeti social po lëshon një mori të rejash që do të kulmojnë këtë javë, kur përdoruesit në mbarë botën do të kenë…
Instagram Reels tashmë është në dispozicion në të gjithë botën
Me fatin e TikTok ende në ajër, ata tek Instagram po bëjnë lëvizjen e tyre për të mbushur boshllëkun e krijuar nga ndalimi i TikTok në Indi dhe ndoshta SHBA, me prezantimin e Reels. Reels u lëshua në vitin 2019…