Tag: Rainbow Racer skin

Si të merrni një Rainbow Racer skin falas në Fortnite | GUIDE
Skema Refer A Friend e Fortnite tani është live, që do të thotë se lojtarët mund të plotësojnë një grup të ri sfidash dhe të fitojnë shpërblime falas duke përfshirë një Glider, Pickaxe dhe skinin Rainbow Racer. Marrja në duart…