Steam Library e re vjen në 17 shtator, ja çfarë duhet të prisni
Më në fund Steam Library i ri është afër nesh, pasi Valve ka konfirmuar se ndryshimet që do ti bëhen do të vijnë në public beta në datë 17 shtator. Display i ri dhe i modifikuar ka si qëllim t'ju…