fbpx
Këto janë patch notes të PUBG Mobile update 0.15.5
Patch-i do të sjellë sezonin e ri e më shumë. Patch notes për update-in e ardhshëm të PUBG Mobile në 9 nëntor janë postuar sot në faqen zyrtare të lojës. Duke u bazuar në çfarë dimë deri tani, ky update…
PUBG Mobile zbulon Finger Dance Challenge me bileta falas për PMCO Global Finals
Loja ka bashkëpunuar me single-in "Live Fast" të Alan Walker. Në bashkëpunim me këngën single të DJ norvegjez, Alan Walker, "Live Fast", PUBG Mobile ka vendosur të organizojë Finger Dance Challenge. Ky konkurs do të vazhdojë deri në 17 nëntor,…
PUBG Mobile Pro League SEA zbulohet përpara World League
Me shumë mundësi do të zëvendësojë PMCO në 2020. PUBG Mobile Pro League u zbulua në finalet e  PMCO Southeast Asia Regional dje. Liga do të zëvendësojë turnamentin prezent të PMCO në Azinë Juglindore në 2020ën. Skuadrat më të mira…
Season 10 i PUBG Mobile do të fillojë në 9 nëntor
Season 10 i PUBG Mobile është njoftuar zyrtarisht në Twitter. Kemi lajme të mira! PUBG Mobile i është drejtuar Twitter dhe ka njoftuar se Season 10 do të vijë në datë 9 nëntor. Në postim gjithashtu u zbulua se Royale…
Tencent shpjegon sistemin e ri anti-cheat në PUBG Mobile
Tencent ka shkruajtur një letër për lojtarët e tij, duke ju adresuar komunitetit për shqetësimet ndaj hackers në PUBG Mobile. Teksa software-et e rinj për hacking avancojnë dhe numri i hackers në lojë vjen duke u shtuar, ka disa mite…
Erangel 2.0 mund të vijë në PUBG Mobile në dhjetor
Sipas një raportimi mendohet se Erangel 2.0 do i bashkohet PUBG Mobile në dhjetor. Sipas një raportimi të ri, PUBG Mobile ka më në fund gjasa ti bashkohet komunitetit të PC, për të patur një mundësi që të luajë në…
Një mode i ri do të vijë në PUBG Mobile
Data e lançimit, armët e reja dhe më shumë PUBG Mobile do të marrë një mode të ri loje të quajtur Payload në datë 23 tetor, pas update 0.15.0 që solli ndryshime madhor për battle royale-in në mobile. PUBG Mobile…
Streamer-i i PUBG bëhet ban pasi luajti CoD Mobile
Thug bëhet ban nga PUBG Mobile India Tour, pasi transmetoi Call of Duty: Mobile në kanalin e tij. Streamer-i i PUBG Mobile, Animesh 'Thug' Agarwal i anulluan ftesën për në PUBG Mobile India Tour, pasi ai transmetoi një seancë gameplay…
Fnatic krijon një skuadër për PUBG Mobile
Organizata ka krijuar një ekip me lojtarë indianë Fnatic do të bëhet pjesë e PUBG Mobile esports duke marrë një ekip indian të quajtur XSpark. XSpark u krijua në gusht dhe është një prej ekipeve më të forta nga rajoni…
Halloweeks, Payload Mode dhe më shumë në Update 0.15.0 të PUBG Mobile
Update 0.15.0 është i disponueshëm për tu luajtur tani në PUBG Mobile, duke sjellë veçori të reja në battle royale-in e lojës dhe një transformim të mode-it Survive Till Dawn. Më në fund, 'ledge grab' vjen në PUBG Mobile Në…