Tag: ps5

Sony dhe Honda mund të sjellin PS5 në makinat e tyre
Duke folur për Financial Times, Izumi Kawanishi, presidenti i sipërmarrjes së përbashkët, tha se është "teknologjikisht e mundur" që Sony të integrojë platformën PS5 në makinën që synon të ndërtojë me Honda. Tesla filloi të ofrojë automjetet e saj më…
God of War Ragnarök Review
Analiza e GameON mbi God of War Ragnarök Të them të drejtën, e kisha pak me merak God of War Ragnarok. Po sikur të mos ishte aq e mirë sa God of War e 2018-ës? Po sikur të ishte thjesht……
PlayStation bën lojërat Horror të PS4 vetëm $3
Shitjet masive të Halloween të PlayStation janë drejtpërdrejt në PlayStation Store me gati 350 oferta për lojërat PS4 dhe disa lojëra PS5 gjithashtu. Dhe siç mund ta prisnit, lojërat horror popullojnë shumë shitjet. Në shitjet promocionale janë paraqitur seriale dhe…
PlayStation mund të marri Discord
Konsolat aktuale të PlayStation mund të kenë së shpejti integrimin e Discord nëse besohet nga të dhënat e fundit. Një zbulues pretendon se ka grumbulluar të dhëna për një ndërtim aktual të aplikacionit popullor dhe ka postuar gjetjet e tyre…
God of War Ragnarök luhet në 120 fps në PS5
Të paduruar për God of War Ragnarök? Aventura e ardhshme e Kratos ka qenë lehtësisht një nga titujt më të pritur të komunitetit të lojërave që kur u shpall në 2020. Për një kohë të gjatë, kishte filluar të dukej…
Lojërat më të mira open world për PS5
Është koha për të eksploruar toka të gjera lojrash me këtë listë të lojërave më të mira open world të PS5, nga action adventure deri tek first person shooter Lojërat open world, megjithëse nuk janë një zhanër në vetvete, janë…
Një lojë e re Crash Bandicoot mund të dalë
Një lojë e re Crash Bandicoot është bërë tease dhe ajo mund të shpallet shumë shpejt. Lojërat Crash Bandicoot janë një element kryesor i industrisë, veçanërisht kur bëhet fjalë për platformer. Krijesa e dashur ka ekzistuar që nga PlayStation 1…
PlayStation Plus po sjell një lojë tjetër falas
Anëtarët e PlayStation Plus në një rajon po marrin një lojë bonus falas në tetor 2022. Edhe pse PS Plus kaloi në një shërbim me tre nivele këtë vit, modeli origjinal mbeti i paprekur përmes PS Plus Essential. Abonentët në…
God of War Ragnarok është 40 orë e gjatë
God of War Ragnarok zgjat rreth 40 orë, ka mësuar Insider Gaming. Kuptohet që e gjithë përvoja është rreth 40 orë, me 20 orë të nevojshme për të përfunduar historinë kryesore të lojës. Burimet kanë thënë se rreth 3 orë…
PlayStation 5 është bërë jailbreak
Konsolat PS5 tani me sa duket mund të bëhen jailbreak Duket sikur Sony PlayStation 5 tani është në gjendje të bëhet jailbreak. Ashtu si me çdo pjesë të madhe të teknologjisë, njerëzit kanë kërkuar të bëjnë jailbreaking PS5 që kur…