fbpx

Tag: ps plus

Këto mund të jenë lojërat falas të PS Plus për muajin prill 2021
PS Plus është një prej abonimeve që PlayStation ka dhe që iu ofron përdoruesve të PS4 ose PS5 lojëra falas çdo muaj. Këto mund të jenë lojërat falas që PS Plus mund të sjellë për muajin prill. Duket se nganjëherë…
Këto janë lojërat e PS Plus për muajin mars
Lojërat falas të PS Plus për marsin e 2021 kanë ardhur dhe ky është një muaj mëse i mirë për të patur një subscription në PS Plus. Përtej të ofruarit të Destruction Allstars falas për një tjetër muaj, do të…
Disa njerëz po marrin një lojë shtesë falas në PS Plus
Nëse jeni një subscriber i PlaySation Plus, nuk vihet në dyshim që jeni në dijeni të lojërave që janë falas për këtë muaj. Këtë rradhë do të mund të merrni falas Control: Ultimate Edition, Concrete Genie dhe Destruction All Stars,…
Këto do të jenë lojërat falas të PS Plus për shkurt 2021
Duke dëgjuar alarmin e lojërave falas, PlayStation ka njoftuar lojërat që mund të merrnisi një anëtar i PlayStation Plus për muajin Shkurt. Ne gjithmonë e pëlqejmë shumë këtë kohë të muajit, kjo do të thotë se kemi diçka të re…
Zbulohen lojërat falas të PS Plus për janar 2021
Është e mërkura e fundit e muajit, që do të thotë se Sony ka njoftuar serinë e ardhshme të lojërave falas PlayStation Plus. Së pari, pronarët e PlayStation 5 mund të presin që të marrin një kopje falas të Maneater…
Një paketë falas DLC e PS Plus, është tani në Black Ops: Cold War & Warzone
Lojtarët e PlayStation të Call of Duty kanë në dispozicion një tjetër Combat Pack falas me produkte kozmetikë të rinj si për Black Ops: Cold War ashtu edhe për Warzone. Season One Combat Pack përfshin një skin të Epic Operator…
Këto do të jenë lojërat falas për Dhjetorin në PlayStation
Seti i parë i lojërave falas për epokën e PS5 po vjen Worms Rumble, Just Cause 4 dhe Rocket Arena janë lojërat falas të Dhjetorit me PlayStation Plus, njoftoi Sony. Të treja lojërat do të jenë në dispozicion si në…
Lojërat falas të nëntorit në PlayStation Plus janë zjarr
Sony ka zbuluar lojërat falas që abonentët e PlayStation Plus do të marrin. Ky muaj është mjaft unik për shërbimin, pasi shënon lançimin zyrtar të PlayStation 5. Ndaj, në dallim nga zakonisht, lojtarët do të mund të marrin një total…
Këto janë lojërat falas të PS Plus për Shtatorin e vitit 2020
Mes të gjitha artikujve të lajmeve sot (që kanë qenë goxha), Sony njoftoi lojërat falas të PS Plus për Shtatorin. Ndërsa ishim të zënë duke shkruar për trailerin më të fundit të Call of Duty Black Ops: Cold War dhe…
Këto janë lojërat e gushtit për PS Plus
Sony ka njoftuar lojërat që do të vijnë në PS Plus për muajin gusht në PlayStation Blog. E para është Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered dhe e dyta është Fall Guys, një battle royale platformer me 60 lojtarë.…