Tag: Prince of Persia: The Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time Remake shtyhet përsëri
Prince of Persia: The Sands of Time Remake u zbulua për herë të parë gjatë 2020 dhe ishte planifikuar për t’u lançuar më 2021. Por Ubisoft vendosi ta shtynte për në 2022, më pas për 2023 dhe tashmë loja është…
Zbulohet se kur do të vijë ‘remake’ i Prince of Persia: The Sands of Time
Fillimisht për t’u lëshuar në 18 Mars të këtij viti, Prince of Persia: The Sands of Time Remake tani është vendosur të nisë në 2022, konfirmoi Ubisoft përmes Twitter zyrtar i Prince of Persia. Nuk ka asgjë më specifike se…
Prince of Persia: The Sands of Time Remake sjell klasiken përsëri
Ubisoft po sjell përsëri një nga lojërat e saj më legjendare me Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Kompania thotë se versioni i ri i The Sands of Time është prerazi xhirimi i parë i plotëi iUbisoft, jo…