Pokémon Go bëhet më e lehtë për të luajtur ndërsa jeni në shtëpi
Loja tani ofron pako me 1 PokéCoin dhe një përmbledhje të lajmeve të fundit Mund të jetë e vështirë për të marrë sa duhet Poké Balls kur duhet të qëndroni në shtëpi dhe nuk mund të vizitoni PokéStops. Për tu…
Lojtari italian i Pokémon GO del dhe i thotë policisë se “duhet të kap pokemonin”
Pokémon GO mund të jetë një mënyrë e mrekullueshme për të kaluar kohën, por kjo nuk është koha e duhur. Italia është momentalisht në një stad shumë të agravuar, pasi një numër i madh rastesh me coronavirus u raportuan në…
Pokémon GO ju lejon tashmë të luani në shtëpi prej Coronavirus
Pokémon GO është, deri më sot, një nga lojërat më të luajtura mobile globalisht pothuajse katër vjet pas lançimit të lojës. Siç është raportuar në fillim të janarit, loja fitoi 894 milion dollarë në shpenzime të lojtarëve vetëm gjatë vitit…