Ja përse shumë lojëra nuk do të jenë 120fps në PS5
Një nga pikat më të mëdha të shitjes së konsolave ​​të gjeneratës së ardhshme si PS5 ose Xbox Series X është mbështetja për lojërat që funksionojnë me 120fps në TV dhe monitorë që përfshijnë modes 120Hz. Ndërsa kemi parë tashmë…
Pse klientët po marrin ushqim maceje në vend të PS5?
Ardhja e ushqimit të maceve ose oriz në vend të PS5 ka ngritur shqetësime të mëdha nga klientët e Amazon UK Shumë prej klientëve të Amazon UK kanë shprehur shqetësime të ndryshme në lidhje me dërgesën e tyre të PlayStation…
Ibrahimoviç i jep një PS5 si dhuratë shokëve të tij të skuadrës
Zlatan është Babagjyshi këtë vit Ai është unik, Ibrahimovic e ka dëshmuar atë brenda dhe jashtë fushës. Këtë herë ai dëshironte të sillte atmosferën festive te shokët e tij të skuadrës pak më herët, duke përfituar sigurisht nga fakti që…
Dikush i blen mikut të tij një PS5 në mënyrë që ata të luajnë bashkë
Pasi mori vesh që miku i tij i ngushtë nuk mund të merrte një PS5, ai ia bën dhuratë një të tillë Siç të gjithë e dini, kërkesa e madhe për PlayStation 5 ka bërë që në këto momente të…
Controllers të PS5 tashmë po vijnë pa butonin X
Më poshtë mund të shihni një controller DualSense të ndryshëm nga të tjerët: ai ka një buton trekëndëshi me kokë poshtë në vend të butonit të tij X. Ky gabim i çuditshëm i prodhimit u postua në Reddit nga TalentedTortoise. Funksionon…
PlayStation 5 po shitet në tregun e zi për çmime të çmendura
Kërkesa e lartë dhe mungesa e PlayStation 5 kanë bërë që blerësit e kësaj konsoleje ta shesin atë për një çmime vërtet të çmendur Pas pritjes së madhe, më në fund PlatStation 5 është lançuar në disa vende të botës.…
Warzone do të jetë 120fps në Xbox Series X dhe 60fps në PS5
Infinity Ward ka shtuar suportin për 120fps në Call of Duty: Warzone në Xbox Series X Mbështetja, e cila nuk u përmend në patch notes më të fundit të Modern Warfare, të botuara këtë javë ose në mediat sociale, u…
Mënyrat më të mira për të transferuar progresin tuaj nga PS4 në PS5
Gjenerata e re e PlayStation po vjen dhe këto janë mënyrat më të mira që do t’iu ndihmojnë të transferoni të dhënat tuaja nga PS4 në PS5 PlayStation 5 do të sjellë shumë veçori të ndryshme dhe një ndër to…
PS5 nuk do të jetë i bllokuar në rajone: Çfarë do të thotë kjo për ju?
Sony publikoi një FAQ (frequently asked questions) të madh para lançimit të PlayStation 5 sot. Në të është lajmi se PS5 i ri nuk do të jetë i bllokuar nga rajoni dhe përdoruesit mund të luajnë lojëra të lëshuara jashtë…
Pre-orders të Xbox Series X mund të vonohen deri në 31 dhjetor
Kërkesa e produkteve është e lartë. Nëse keni qenë të shqetësuar se pre-orderi që keni bërë në Amazon për një Xbox Series X/S mund të vonohet, atëherë ndoshta duhet të kontrolloni email-in tuaj për një update. Sipas klientëve të shumtë …