Kur do të vijë loja e re e PlayerUnknown, Prologue?
"Prologue është një eksplorim i gameplay-it dhe teknologjisë së re." Brendan “PlayerUnknown” Greene mund të njihet për një lojë tjetër së shpejti. PlayerUnknown do të lançojë një lojë të re të quajtur Prologue, që u njoftua në Game Awards në…
Prologue nga PlayerUnknown nuk është PUBG 2 ose një shooter
Zhanri i lojës ende mbetet mister Prologue i PlayerUnknown u zbulua gjatë The Game Awards, por duket sikur Brendan "PlayerUnknown" Greene po sillet si Morpheus nga Matrix, pasi askush nuk duhet ta dijë se çfarë është Prologue. Teaser i lojës…
Loja e ardhshme e PlayerUnknown vjen me një trailer
Prologue është një teaser first-person në një pyll tropikal. Loja e ardhshme e PlayerUnknown mori teaser-in e saj të parë në The Game Awards dhe duhet ta pranojmë që duket fantastik. Videoja 30 sekondëshe paraqet një personazh në first-person në…
PlayerUnknown mund të jetë një personazh në historinë e PUBG
Kush është PlayerUnknown? PlayerUnknown's Battlegrounds tashmë ka një histori. Të paktën trailer-i kinematik që u postua përpara një javë këtë indikonte. Sado që ka shumë pyetje që mund të ngrihen për historinë e kësaj loje, është një pyetje e caktuar…
A mund të mbijetojë PUBG në tregun e battle royale-ve?
Edhe pse numrat e battle royale-s kanë qënë në rënie, a mund t'i mbijetojë PUBG këtij tregu sa vjen e më konkurrues? PUBG është tanimë sinonimi i zhanrit battle royale dhe së bashku me Fortnite e deri diku H1Z1, ajo…
PlayerUnknown heq dorë nga battle royale, nuk do të ketë PUBG 2
Battle royale-t janë kudo, duke nisur nga Battlefield 5 tek Call of Duty: Black Ops 4, të cilën mund t'a luani falas. Madje edhe Tetris është infektuar, me Tetris 99 që ofron të njëjtin stil loje në universin e Tetris.…