Tag: pikachu

Pikachu është arrestuar
Në episodin e fundit të Pokémon Master Journeys: The Series, Pikachu u arrestua nga oficeri Jenny, pasi ai dyshoi për vjedhje. E cuditshme sigurisht. Ai ishte një djalosh i mirë, gjithmonë i gëzuar dhe ishte i buzëqeshur me të gjithë.…
Të rinjtë kanë më shumë shanse të njohin Mario dhe Pikachu sesa Hitlerin dhe Putinin
Një studim ka arritur në përfundimin se të rinjtë kanë 16% më shumë gjasa të njohin personazhet më ikonë të lojërave si Mario, Pikachu dhe Sonic sesa disa nga politikanët e shquar të kohës sonë. ‘Millennials’ kanë lindur midis viteve…
Pokemon Company sjell një video ASMR të Pikachu
Me COVID-19 që vazhdon akoma nëpër këmbë dhe fazat e ndryshme të karantinimit që ndërrohen nga muaji në muaj, njerëzit janë të stresuar. Fatmirësisht, Pikachu është këtu për t'ju ndihmuar që të qetësoheni, falë Nintendo dhe projektit të saj të…