Tag: pierre taki

Sega ndryshon fytyrën e personazhit në Judgement pas arrestimit të aktorit
Sega e ka hequr literalisht nga loja aktorin Pierre Taki nga videoloja Judgement, duke zëvendësuar zërin dhe pamjen e tij me atë të një performuesi të ri. Taki ka qenë aktori që portretizonte Kyohei Hamura, por në një update nga…
Judgement i Sega hiqet nga shitjet, aktori i saj arrestohet për drogë
Nëse kjo do të ndikojë lançimin perëndimor të lojës ende nuk e dimë. Sega ka anulluar shitjet e lojës spin-off të Yakuza, Judgement, pasi një nga aktorët e lojës u akuzua për përdorim të kokainës. Pierre Taki, i cili dublon…