Tag: pay-to-win

TimTheTatMan e quan Twitch “mobile game”
Streameri i YouTube, Tim 'TimTheTatman' Betar e ka quajtur Twitch si një " mobile game" dhe " pay to win", pas shtimit të veçorisë së diskutueshme të boosting me pagesë të platformës së streamit. Sulmi i fundit i YouTube ndaj…
Modern Warfare kritikohet për armë pay-to-win në Warzone
Zhvilluesit e Modern Warfare janë kritikuar që kanë bërë armët më të mira të lojës, Grau 5.56 dhe Bruen Mk9, shumë të vështira për tu bërë unlock në Warzone, me disa që edhe e kanë etiketuar si 'pay-to-win'. Pas ndryshimeve të…
ArcheAge: Unchained është live dhe premton një MMO pa ‘pay-to-win’
ArcheAge: Unchained kushton $25.99, por eleminon metodat 'pay-to-win'. ArcheAge ka qarkulluar për një pjesë të mirë të dekadës së fundit dhe sado që MMORPG free-to-play ka tërhequr shumë lojtarë, gjithashtu ka marrë shumë kritika, pasi i ka dhënë lojtarëve mundësinë…