fbpx
Blight ka ardhur në Path of Exile me një gameplay të ri
Një virus bimor (?) po kërcënon gjithçka Expansion-i i Path of Exile për këtë shtator quhet Blight dhe shton një mode të ri në këtë lojë falas të stilit hack‘n slasher. Update-i gjithashtu sjell disa ndryshime në klasa të caktuara…
Path of Exile: Legion është live me një ligë të re dhe ndryshime të mëdha në melee
Update-i masiv i Path of Exile v 3.7.0, i njohur ndryshe si Legion është më në fund live dhe sjell një shpalosje shumë të mirë të melee combat. Ripunimi i melee sjell shumë ndryshime balancuese, si edhe të bën ti…
Update-i melee i Path of Exile mund të rregullojë problemin më të madh të lojës
Grinding Gear Games së fundmi njoftoi Legion, expansion-in e ri që do të vijë së shpejti në Path of Exile. I  caktuar me datë 7 qershor për PC dhe me datë 10 qershor për PlayStation 4 dhe Xbox One, update-i…
Path of Exile lançohet në PS4 dhe është free-to-play
Fansat e Diablo II të bëhen gati. Grinding Gear Games më në fund ka lançuar Path of Exile për PS4. Path of Exile është një lojë aksion role-playing e ngjashme me seritë e lojës Diablo. Gjithsesi e bukura në këtë…
Konfirmohet ardhja e Path of Exile për PlaySation 4
RPG-ja Path of Exile zyrtarisht do të bëjë hyrjen e saj për PlayStation 4. Grinding Gear Games bënë njoftimin zyrtar dhe postuan edhe një trailer të lojës. Ndiqeni më poshtë: Path of Exile do vijë për PlayStation 4 në dhjetor,…
5 lojërat më të mira falas PC që mund të luani sot
Lojërat më të mira PC (përveç Fortnite), që mund të luani për momentin. 5. Fractured Space Fractured Space bashkon strategjinë e nivelit të lartë dhe bashkëpunimin e lojtarëve me veprime intensive PvE ose PvP. Gjatë komandimit të anijeve kapitale masive, lojtarët…