Tag: overwatch 2

Overwatch 2 beta është live me shumë Twitch Drop
Blizzard ka konfirmuar lançimin e Overwatch 2 beta dhe ka zbuluar një listë të madhe të streamers që mund të ndiqni për të pasur akses përmes Twitch drops. Nëse nuk jeni regjistruar ende, mund ta bëni këtë në faqen zyrtare.…
Overwatch 2 trailer zbulon origjinën e Sojourn
Me Overwatch 2 që po afrohet gjithnjë e më shumë, Blizzard ka publikuar një trailer të ri që zbulon më shumë rreth origjinës së Sojourn, një nga personazhet e rinj që i bashkohet lojës në vazhdim. Komandantja në detyrë Vivian…
Njoftohet data e lançimit të Overwatch 2 beta
Blizzard zhvilloi një stream kushtuar lojës së saj të ardhshme FPS, dhe megjithëse ishte mjaft i thjeshtë në detaje konkrete, të paktën na dha datën e lançimit të Overwatch 2 beta. Raundi i parë i pjesëmarrësve beta do të mund…
xQc hap padashje Overwatch 2 në stream
Përpara se të bëhej ylli më i madh i Twitch, Felix 'xQc' Lengyel ishte një pro player i Overwatch, dhe si me shumë profesionistë aktualë dhe të mëparshëm, Blizzard i ka dhënë atij akses në Overwatch 2 early acces të…
Zbulohet një karakter i ri nga Overwatch 2
Një personazh i ri i Overwatch 2 zbulohet ose më saktë bëhet Leak. Një closed BETA e Overwatch 2 PvP do të vijë këtë prill. Pavarësisht kësaj, Blizzard ende nuk ka zbuluar asnjë personazh të ri përveç Sojurn, i cili…
Overwatch 2 beta fillon në Prill dhe mund të rregjistroheni tani
Beta e Overwatch 2 është live tani për punonjësit e Blizzard dhe profesionistët e Overwatch League, por nuk do të kalojë shumë kohë përpara se ta luani vetë. Blizzard ka hapur regjistrimet beta për lojën e saj të ardhshme FPS…
Blizzard po punon në më shumë lojëra se thjesht Diablo 4 dhe Overwatch 2
Blizzard po kalon një periudhë tranzicioni tani afër. Diablo IV dhe Overwatch 2 u njoftuan në BlizzCon 2019, por të dy lojërat duket se po përparojnë ngadalë dhe kohët e fundit një vërshim i krijuesve të rangut të lartë të…
Overwatch 2 do të jetë një lojë 5v5
Blizzard po rimendon sesi do të funksionojë Overwatch PvP. Ndryshime të mëdha po vijnë në Overwatch 2, duke filluar me një ndryshim thelbësor në mënyrën lojtar-kundrejt-lojtarit. Për Overwatch 2, Blizzard do të kalojë PvP nga dy ekipe me gjashtë persona,…
Overwatch 2 dhe Diablo 4 nuk do të lançohen në 2021
As Diablo 4 dhe as Overwatch 2 nuk do të lançohen këtë vit. Kompania mëmë Activision thotë se nuk pret që loja të arrijë përpara fundit të 2021. Gjatë mbledhjes së mbajtur së fundmi për fitimet financiare të Activision-Blizzard, kompania…
Blizzard konfirmon BlizzCon 2021, nuk konfirmon Diablo 4 ose Overwatch 2
BlizzCon 2020 është anulluar, por siç njoftoi Blizzardedhe më parë, eventi do të mbahet në formën online në fillim të vitit të ardhshëm. BlizzCon Online ose Blizz Conline, është konfirmuar për 19 dhe 20 shkurt 2021. "Sado që rrethanat po…