Tag: one piece game

One Piece Odyssey Review
The Straw Hats e gjejnë veten përsëri në një aventurë të re dhe kësaj here të kapur nga një stuhi. Me anijen e tyre të ngecur në qiell, ata janë në gjendje të mbijetojnë përpara se të rrëzohen pranë ishullit…
Njoftohet loja e re RPG nga One Piece
Seriali i gjatë i mangave One Piece po merr një videolojë të re për 25 vjetorin e saj, zbuloi Bandai Namco në një live stream të hënën. One Piece Odyssey do të tregojë një histori të re, origjinale nga krijuesi…