Tag: NoPixel

Valkyrae po i bashkohet serverit të GTA Online NoPixel RP
Streamer-a të famshëm po i bashkohen së fundmi serverit të GTA Online NoPixel roleplay dhe një prej tyre është lojtarja e famshme Valkyrae. Serveri i Grand Theft Auto Online NoPixel roleplay ka bashkuar shumë streamer-a të famshëm deri më sot…
GTA 5 kap majat e Twitch falë RP server
Update më i fundit që ka ardhur në një server GTA Online role-play ka bërë që GTA 5 të bëhet loja më e ndjekur në Twitch duke kaluar lojëra të ndryshme popullore si League of Legends dhe Rust. Para pak…
Çfarë është NoPixel? Si të aplikoni dhe luani GTA RP
GTA roleplay ka patur një rritje të madhe në popullaritet në shkurtin e 2021 , me disa nga personalitetet më të mëdha të Twitch që ju bashkuan serverit NoPixel RP. Por çfarë është dhe si mund të përfshiheni në të?…