Nintendo do të bëjë remaster lojërat e Super Mario në Switch këtë vit
Nintendo planifikon të rilançojë një numër lojërash në katalogun e Super Mario në sistemet e Switch për këtë vit. Sipas një raportimi, burime të shumëfishta kanë konfirmuar se loja planifikon të bëjë remaster lojërat e serisë 35-vjeçare. Këto remasters do…
Një Nintendo Direct u lançua sot në mënyrë surprizë
Pa lajmërim paraprak, Nintendo lëshoi një prezantim të ri Nintendo Direct që përqendrohet në një larmi lojërash të ardhshme Switch Thashethemet kanë qenë duke qarkulluar këtë muaj që Nintendo do të lëshonte një prezantim të ri Nintendo Direct më 26…
Rocket League arrin 500,000 lojtarë në të gjitha platformat
Teksa numrat e lojtarëve rriten në të gjitha platformat, Rocket League është loja më e fundit që ka kaluar maksimumin e lojtarëve të saj dhe ka vënë një rekord të ri me afërsisht 500,000 përdorues. Kjo rritje e çoi lojën…