Tag: nintendo switch online

Nintendo Switch Online shton lojërat e Nintendo 64, Sega Genesis dhe controllers
Në Nintendo Direct shtator 2021, Nintendo zbuloi se lojërat Nintendo 64 dhe Sega Genesis do të vijnë në Nintendo Switch Online (NSO) përmes një Expansion Pack-u të ri, një nivel i ri çmimesh për NSO që do të nisë më…
Nintendo Switch Online me mbi 9.8 milionë subscribers
Tetris 99 është faktori kryesor Sado që Nintendo Switch Online ka qenë prezente që shtatorin e kaluar, në këtë pikë ka gti 10 milionë subscribers. Ky numër përfshin ata që kanë testuar versionin falas dhe ata që janë pjesë e…