Tfue, Dr Disrespect dhe TimTheTatman reagojnë ndaj skinit të Ninja
Në 15 janar u njoftua se Tyler ‘Ninja’ Blevins do të ishte i pari personalitet në botën e Fortnite që do të merrte skinin e tij në lojë. Si pjesë e Icon Series, Epic Games po sjell disa streamera brenda lojës…
Ninja zbulon skin-in e tij zyrtar në Fortnite
Ky është skin-i i parë për creators që Fortnite do të sjellë në lojë Për shumë vite, Ninja ka qënë imazhi i Fortnite, duke qënë një prej content creators më të mëdhenj në lojë, duke arritur majat në Twitch dhe…
Lojtarët e Fortnite po fitojnë para duke bërë stream snipe Ninja
Vetë Ninja ka reaguar rreth kësaj situate Si një prej streamer-ave më të mëdhenj në botë, Ninja ka gjithmonë një shënjestër mbi 'të, pasi lojtarët duan të krenohen se e kanë vrarë atë. Madje, disa prej tyre po fitojnë para…