Këto janë ndryshimet që kanë ardhur në LoL me patch-in e fundit
Harrojeni gjithçka që dini për League of Legends, preseason 2021 është pothuajse këtu Më në fund kemi arritur në fund të sezonit të League of Legends 2020. Preseason 2021 është pothuajse këtu, duke sjellë ndryshime monumentale në lojë. Një rregullim…
Lojtarët e CoD Mobile neveriten nga çmimi i armës së parë Mythic
Ata s'janë aspak të kënaqur. Arma e parë mythic e Call of Duty: Mobile ka ardhur në lojë dhe lojtarët që tani kanë filluar të shprehin frustrimet e tyre për koston e saj. Me këtë armë të re Mythic vjen…
Arma e parë mythic e Call of Duty: Mobile është këtu
E gjeni në dyqan. Arma e parë mythic e Call of Duty: Mobile vjen sot në dyqanin e lojës. Kjo u njoftua dje nga Activision. Fennec u zbulua këtë sezon dhe është e disponueshme në tier 21 të battle pass-it. AJo…