Tag: mojang

Kjo është gjithçka çfarë dimë mbi Minecraft 1.17
Para pak kohësh, Mojang prezantoi update 1.17 për Minecraft e cila do të sjellë ndryshime në lojë dhe gjithashtu një mal me gjëra të reja. Për t’ua bërë më të lehtë, ne kemi bërë një përmbledhje se çfarë dimë rreth…
Dikush ka ndërtuar hartën Mirage të CSGO në Minecraft
Minecraft është një ndër lojërat më popullore në botë dhe lojtarët e kanë përdorur atë për të bërë krijime nga më të ndryshmet. Krijimi më i fundit është harta e CSGO, Mirage, e cila është rikrijuar plotësisht në Minecraft. Harta…
Free Minecraft Download me T launcher: Si të shkarkoni Minecraft falas
Si të shkarkoni lojën e Minecraft dhe si ta luani atë falas nëpërmjet Tlauncher Minecraft është një prej lojërave më popullore e cila ka një bazë lojtarësh tepër të madhe. Por ndodh që jo të gjithë të kenë mundësinë ta…
Minecraft Earth po mbyllet si lojë në Qershor
Mojang tha se loja është ndërtuar për 'lëvizje dhe lojë bashkëpunuese', diçka që pandemia e COVID-19 e ka bërë të pamundur Microsoft po mbyll lojën e saj mobile Minecraft Earth në qershor, për shkak të pandemisë së vazhdueshme. Loja ambicioze…
PewDiePie nis një seri të re në Minecraft dhe pendohet menjëherë
YouTuber më i famshëm i YouTube ka vendosur të nisë një seri të re në Minecraft Personazhi më popullor dhe më i famshëm i YouTube Felix “PewDiePie” Kjellberg i ka dhënë lamtumirën botës së tij të Minecraft më 7 dhjetor.…
Dikush po rikrijon Tokën duke përdorur Google Earth në Minecraft
Eksplorimi 3D i botës ka ardhur në Minecraft nëpërmjet aplikacionit Google Earth Google kohët e fundit na ka mundësuar shumë gjëra dhe një prej tyre është eksplorimi i botës në 3D. Kjo gjë ka bërë që shumë përdorues të Minecraft…
DLC Star Wars në Minecraft sjell Baby Yoda dhe shumë gjëra të reja
Star Wars dhe Minecraft sjellin një crossover nëpërmjet DLC së fundit në Minecraft Së fundmi Mojang na surprizon me DLC e re që ka sjellë për lojtarët e Minecraft. DLC më e fundit e quajtur Star Wars sjell për lojtarët…
Cross-play ka për të ardhur muajin tjetër në Minecraft Dungeons
Nëpërmjet një postimi në Twitter, Minecraft Dungeons ka njoftuar se muajin tjetër loja do të ketë cross-play Cross-play është një veçori e cila iu lejon lojtarëve të luajnë lojën e tyre të preferuar me lojtarë të tjerë të cilët e…
Programi më i fundit i Minecraft sjell ndryshime të mëdha në Kosovë
Programi Block by Block iu mundëson të rinjve dhe më gjerë rikrijim e vendit ku jetojnë dhe kësaj here kjo gjë ka ndodhur në Kosovë Block by Block është një program i krijuar nga Mojang dhe UN-Habitat i cili ndihmon…
Snapshot i parë i Caves and Cliffs është live në Minecraft
Më në fund snapshot i parë i Caves and Cliffs është live dhe do të sjellë disa nga vecoritë e update të ri Më në fund update më i fundit i cili do të vijë nga Miecraft është live për…