Infinity Ward zbulon kur do të vijë update i rradhës në Modern Warfare
Update i ardhshëm i madh për Call of Duty: Modern Warfare është fare afër Modern Warfare ka marrë vlerësime të përziera që prej lançimit të tij. Edhe pse është sipas Activision Call of Duty më i luajtur prej kohësh, ka…
3v3 Gunfight dhe më shumë do të vijnë në Modern Warfare
Infinity Ward ka krijuar një faqe në Trello ku mund të shikoni progresin e çdo update-i Infinity Ward postoi update-in e parë të madh të komunitetit për këtë vit dhe fansat e Call of Duty: Modern Warfare duhet të jenë…
Split-screen i Call of Duty: Modern Warfare ka probleme serioze
Është thënë shumë për multiplayer-in online të Call of Duty: Modern Warfare, veçanërisht për sa i përket problemeve të ndryshme teknike dhe pikëpamjeve që e kanë rrënuar atë që nga fillimi. Jo shumë vëmendje i është kushtuar asaj se si…
Call of Duty: Modern Warfare merr një update gjigand 20GB
Ja se çfarë vjen në këtë update Zhvilluesi Infinity Ward zbulon se një tjetër update ka ardhur në Call of Duty: Modern Warfare. Ky update sjell misione të reja Spec Ops si dhe ndryshon playlistat multiplayer dhe është plot 20GB…
Zbulohet një battle royale gjigand në Modern Warfare
Ky battle royale do të ketë 200 lojtarë Duket se ka shumë gjëra të fshehura brenda 118 GB të Call of Duty: Modern Warfare se ç'duket dhe një datamine i ri në lojën në PC ka treguar se Modern Warfare…