Rust duket super në këtë remaster të Modern Warfare 2 të krijuar nga fansat
Kush është për 1v1 në Rust? Mos harroni se kur Modern Warfare 2 Remastered erdhi më herët këtë vit dhe nuk përfshinte multiplayer? Një grup fansash nuk ishin shumë të lumtur për këtë, kështu që ata po e ribëjnë vetë.…
Warzone po merr një armë klasike të MW2 në sezonin e ardhshëm
Leaker-i i Call of Duty BKToor ka postuar një klip të armës në veprim në stadiumin Verdansk të lojës battle royale (të cilin mund ta shikoni më poshtë). Përdoruesi thotë se është "gameplay e parë" e armës dhe, pavarësisht nga…
Modders po bëjnë remaster multiplayer të Modern Warfare 2
Një grup modders po e bëjnë Modern Warfare 2 Remastered saktësisht ashtu si e dëshiruan gjithmonë fansat: me multiplayer, të përditësuar, në gjithë lavdinë e saj Siç është raportuar nga Eurogamer, 11 persona aktualisht janë duke punuar në mod-in multiplayer…
Një data miner zbuloi se MW2 Remastered campaign do të vijë së shpejti
Një data miner i Call of Duty ka parashikuar një shtesë interesante të ekskluzivitetit që mund të dalë së shpejti Okami13_ tha se campaign i Modern Warfare 2 Remastered do të vijë së shpejti. Data miner-i përmendi gjithashtu se hartat…