Ky mod i Fallout 4 do iu bëjë të ndieheni si në një Anime
Aplikohet vetëm te femrat gjithsesi Nëse mendonit se problemi me Fallout 4 qëndronte se personazhet e tij nuk i kishin sytë të mëdhaja mjaftueshëm dhe hundët të vogla mjaftueshëm, lutjet tuaja kanë marrë përgjigjje. Një mod i ri i lojës,…
Modi i ri që kthen Skyrim në multiplayer hyn në closed beta
Së shpejti do të keni mundësinë të eksploroni Skyrim së bashku me 8 miqtë tuaj në Skryrim Together. Edhe pse Bethesda tentoi të kthente serinë Fallout online me Fallout 76, le të themi që rezultatet nuk ishin aspak të kenaqëshme.…