Tag: mixer

Ninja ka paguar taksa të çmendura për kontratën $50 milionë me Microsoft
Ninja i shokoi të gjithë kur njoftoi se do të largohej nga Twitch në Mixer në gusht të 2019s. Ai nuk qëndroi më shumë se një vit në platformën e re, pasi ajo u mbyll në qershor të 2020s, duke…
Ninja zbulon vështirësitë e të bërit stream në Mixer
Me Mixer që i përket të shkuarës së tij, Tyler Ninja Blevins ka filluar të hapet me vështirësitë që kishte në platformën streaming. Në një intervistë me Hollywood Reporter, streameri diskutoi vështirësite që kishte me rritjen e shikueshmërisë dhe se…
Shroud poston një teaser të Valorant
Michael ‘shroud’ Grzesiek më në fund ka thyer heshtjen e tij në mediat sociale me një postim misterioz për Valorant. E gjithë kjo rreth një muaj pasi Microsoft i pagoi kontratën ekskluzive të tij në Mixer. GIF-i gjashtë sekondësh i…
Nickmercs kishte shikueshmëri më të lartë se i gjithë Mixer në korrik
Teksa shumë talleshin me prezencën e Mixer në botën e streaming, një pjesë e mirë ishin realisht të trishtë kur ai u largua në atë lloj mënyre. Një fikje e menjëherëshme, duke ju dhënë krijuesve vetëm një muaj kohë që…
Mixer tashmë është mbyllur zyrtarisht
Ngushëllime! Në qershor, Microsoft bëri njoftimin shumë të papritur dhe befasues që Mixer, platforma e livestreaming që kishte hedhur kamionë parash në streamers ekskluzivë, duke përfshirë Ninja, Shroud dhe King Gothalion vetëm disa muaj më parë, po i mbyllte dyert.…
Shkëlqimi dhe rënia e Mixer-it; pse dështoi ajo?
Historia e krijimit, zhvillimit dhe mbylljes së platformës streaming Muajin e kaluar Microsoft pa asnjë paralajmërim nxori njoftimin se platforma e streaming Mixer do të mbyllej. Ky njoftim i ardhur papritur ndikoi shumë në përdoruesit e kësaj platforme dhe sidomos…
Facebook Gaming nuk do të zëvendësojë Mixer në dashboard të Xbox One
Microsoft dëshiron t'i "japë lojtarëve zgjedhje" Më 22 qershor, Mixer u mbyll dhe hyri në një partneritet me Facebook Gaming, por marrëveshja nuk do të sjellë së bashku të gjitha privilegjet e Mixer me Microsoft. Mixer dikur ishte një shërbim…
Facebook do të ofrojë $2.500 partnerëve të Mixer që kalojnë në Gaming Creator Program
Me mbylljen e Mixer, Microsoft po partnerizohet me Facebook Gaming për të ndihmuar në gjetjen e një shtëpie për partnerët e saj. Dhe ndërsa shumë nuk do të kërkojnë në Facebook si opsionin e tyre të parë, kompania po ofron…
Microsoft mbyll Mixer dhe nis një partneritet me Facebook Gaming
Microsoft është duke mbyllur shërbimet e Mixer më 22 korrik dhe planifikon të transferojë partnerët ekzistues në Facebook Gaming. Njoftimi befasues do të thotë që partnerët dhe streamers e Mixer do të kalojnë në Facebook Gaming duke filluar nga sot,…
Pokimane zbulon pse ishte e vështirë të bënte një kontratë me Twitch
Vetëm pak muaj pasi ri-firmosi kontratën me Twitch si një streamere ekskluzive e platformës, Imane ‘Pokimane’ Anys ka zbuluar se pse ishte një nga vendimet më të vështira që i është dashur të bëjë ndonjëherë. Ishte marrëveshja e Ninja me…