Tag: mining

Nvidia do të limitojë mining në kartat e saj grafike
Momentalisht bota ndodhet në “krizë” për karta grafike për shkak të numrit të ulët të tyre në treg. Kjo ndodh për shkak të scalpers dhe njerëzve të cilët i blejnë ato me shumicë për të bërë mining. Por së fundmi…