Tag: minecraft

Kjo është gjithçka çfarë dimë mbi Minecraft 1.17
Para pak kohësh, Mojang prezantoi update 1.17 për Minecraft e cila do të sjellë ndryshime në lojë dhe gjithashtu një mal me gjëra të reja. Për t’ua bërë më të lehtë, ne kemi bërë një përmbledhje se çfarë dimë rreth…
Dikush ka ndërtuar hartën Mirage të CSGO në Minecraft
Minecraft është një ndër lojërat më popullore në botë dhe lojtarët e kanë përdorur atë për të bërë krijime nga më të ndryshmet. Krijimi më i fundit është harta e CSGO, Mirage, e cila është rikrijuar plotësisht në Minecraft. Harta…
Free Minecraft Download me T launcher: Si të shkarkoni Minecraft falas
Si të shkarkoni lojën e Minecraft dhe si ta luani atë falas nëpërmjet Tlauncher Minecraft është një prej lojërave më popullore e cila ka një bazë lojtarësh tepër të madhe. Por ndodh që jo të gjithë të kenë mundësinë ta…
Ky streamer i Twitch ka humbur të gjithë ndjekësit brenda natës
E gjithë bota u përmbys për Nathan kur ai zbuloi se ndjekësite tij në Twitch ishin zhdukur brenda natës. Përpara kësaj, streameri i Minecraft kishte mbi 21000 ndjekës dhe krejt papritur, dy vite punë të jetës së tij, shkuan dëm.…
Gaming gjatë COVID: Si ka ndikuar pandemia në argëtimin e shqiptarëve online?
Për çfarë kanë kërkuar më shumë shqiptarët gjatë vitit 2020? Viti 2020 ishte një vit shumë i vështirë  për  të gjithë ne dhe ndryshe nga të tjerët. Por përsëri kjo gjë nuk i ka penguar shqiptarët që të kërkojnë gjërat…
Minecraft Earth po mbyllet si lojë në Qershor
Mojang tha se loja është ndërtuar për 'lëvizje dhe lojë bashkëpunuese', diçka që pandemia e COVID-19 e ka bërë të pamundur Microsoft po mbyll lojën e saj mobile Minecraft Earth në qershor, për shkak të pandemisë së vazhdueshme. Loja ambicioze…
Ky lojtar i Minecraft ka krijuar Malin Everest në 1:1
E ngjiti për katër orë. Sado që lojërat gjithmonë kanë qenë një tip platforme për turizmin virtual, ndjesia e lirisë që ofrojnë ka qenë mëse e mirëpritur këtë vit. Kryesisht për shkak të izolimeve që solli pandemia. Minecraft specifikisht ka…
Minecraft sjell veçorinë RTX për të gjithë
Pas një kohe të gjatë në fazën eksperimentale, Minecraft sjell vecorinë ray tracing Nëpërmjet një njoftimi në website e tyre zyrtar të lojës, MInecraft ka sjellë ray tracing për çdo përdorues të lojës që e luan atë në një version…
PewDiePie nis një seri të re në Minecraft dhe pendohet menjëherë
YouTuber më i famshëm i YouTube ka vendosur të nisë një seri të re në Minecraft Personazhi më popullor dhe më i famshëm i YouTube Felix “PewDiePie” Kjellberg i ka dhënë lamtumirën botës së tij të Minecraft më 7 dhjetor.…
Dikush po rikrijon Tokën duke përdorur Google Earth në Minecraft
Eksplorimi 3D i botës ka ardhur në Minecraft nëpërmjet aplikacionit Google Earth Google kohët e fundit na ka mundësuar shumë gjëra dhe një prej tyre është eksplorimi i botës në 3D. Kjo gjë ka bërë që shumë përdorues të Minecraft…