fbpx
Minecraft Earth do të lançohet këtë tetor
Regjistrimet për Early Access kanë filluar Minecon 2019 tashmë ka filluar dhe zhvilluesi Mojang ka disa lajme fantastike për fansat e Minecraft. Minecraft Earth, loja Alternate Reality për mobile do të lançohet së shpejti në të gjithë botën. Është zbuluar…
Këto janë pamjet e para të gameplay-it të Minecraft Earth
Gjatë muajit maj, si pjesë e festimeve të Microsoft për 10 vjetorin e Minecraft, Mojang zbuloi Minecraft Earth, një lojë mobile AR e versionit ikonik në Minecraft. Mbrëmë, zhvilluesi tregoi lojën për publikun, duke na dhënë pamjet e para të…
Minecraft Earth është loja e re AR e ngjashme me Pokemon-Go për mobile
Sot, për 10 vjetorin e Minecraft, Microsoft zbuloi projektin sekret Minecraft: Earth. Është loja e re Augmented Reality për Mobile që Microsoft kishte bërë tease para disa ditësh. Pra mendoni Pokemon Go vetëm se në botën Minecraft. Microsoft thotë se…