Tag: mike

Traileri i sezonit të katërt të Stranger Things na çon në Creel House
Ka kaluar kaq shumë kohë që sezoni 3 i Stranger Things u lançua në verën e vitit 2019. Tani, pas më shumë se dy vitesh, më në fund kemi trailerin e parë për sezonin 4 të serisë origjinale të Netflix…
Mike Morhaime do të largohet përfundimisht nga Blizzard në Prill
Morhaime u tërhoq nga detyra e presidentit të Blizzard në Tetor, por qëndroi si këshilltar strategjik. Bashkë-themeluesi dhe ish-presidenti i Blizzard njoftoi në Tetor të 2018 se do të linte detyrën e tij si president, por do të qëndronte si…