Tag: Michael “shroud” Grzesiek’

Shroud shpjegon pse Valorant është më e thjeshtë se CSGO
Ish profesionisti i Counter-Strike: Global Offensive Michael "shroud" Grzesiek nuk mendon më se Valorant është po aq sfidues sa FPS i Valve, dhe ai ka një shpjegim pse. Krahasimi i vazhdueshëm midis Valorant dhe CSGO është ende i fortë një…
shroud zbulon se pse nuk luan PUBG dhe se si mund të shpëtohet loja
Michael "shroud" Grzesiek's PlayerUnknown's Battlegrounds streams ishin të tërbuara gjatë lulëzimit të lojës. Tani i larguar nga loja, streamer-i ka zbuluar se çfarë mund ta kthejë atë përsëri në PUBG. shroud i dha royale battle një tjetër goditje në një…