Tag: metaverse

Zuckerberg mëson se ekziston një kompani tjetër e quajtur Meta
Javën e kaluar, gjigandi i rrjeteve sociale konfirmoi se do të riemërohej dhe tani e tutje do të njihet si Meta. Ndryshimi i emrit është gjoja për të pasqyruar lëvizjen e kompanisë drejt krijimit të një "metaverse" të realitetit virtual,…
Mark Zuckerberg do të krijojë një univers si Ready Player One
Ndërsa dy miliarderë garuan për të parë se kush mund të arrinte së pari në hapësirë, një tjetër ishte duke menduar se si do të bënte ëndrrën e tij të vërtetë. Një metaverse. Mark Zuckerberg kohët e fundit ka mbajtur…