ESL One LA do të jetë Major-i i tretë për 2019-20 Dota Pro Circuit
Ky do të jetë Major i parë në SHBA që nga 2016 ESL One do të debutojë në West Coast të SHBA në bashkëpunim me Valve vitin e ardhshëm. ELS One Los Angeles 2020 do të rikthejë Dota Pro Circuit…
Ekipet e CS:GO duhet të zbulojnë sponsorat e tyre përpara Majors
Ekipet që nuk e bëjnë këtë gjë do të skualifikohen Ekipet dhe lojtarët që duan të marrin pjesë në kampionatet e sponsorizuara nga Valve duhet të zbulojnë publikisht marrëdhëniet e tyre të biznesit me pjesëmarrësit e tjerë dhe organizatorët e…