Gjithçka që duhet të dini për Logan Paul vs Floyd Mayweather
Ylli i YouTube Logan Paul dhe legjenda e boksit Floyd Mayweather kanë zbuluar zyrtarisht datën për ndeshjen e tyre të ardhshme, e cila ishte spekuluar prej kohësh, por u konfirmua së fundmi. Pasi u përball me KSI dy herë në…
Logan Paul shpenzon mbi 200,000 dollarë në karta të rralla Pokemon
Logan Paul ka vendosur të boshatis portofolin e tij të biznesit, duke marrë disa këshilla nga Gary Vee dhe më pas duke investuar shumë, me shumën prej 200,000 dollarë, në mbledhjen e kartave Pokemon Në moshën 25 vjeç dhe tashmë…
A do të ndeshet Logan Paul me Floyd Mayweather?
Interneti ngriti kokën kur filluan të qarkullonin thashetheme rreth Floyd Mayweather dhe Logan Paul për një ndeshje boksi, por a do të ndodhë kjo? Ja çdo gjë që dimë deri më tani. 16 shtatori ishte pika e parë kur u…
Këto janë 20 videot më të urryera në YouTube
Disa nga videot më të mospëlqyera në YouTube i përkasin PewDiePie, Justin Bieber, Logan Paul, James Charles dhe vetë YouTube në fakt, por kush është ekzaktësisht krijimi më i urryer në platformën e zotëruar nga Google? Këto janë 20 videot…