fbpx
Ky leak i PUBG sugjeron se Riot Shield është shumë pranë
Ky burim vjen nga i njejti dataminer që tha se së shpejti PUBG do të sjellë një sistem klanesh. Riot Shield që është sugjeruar se mund të vinte në PUBG në qershor të 2018s është momentalisht në testim e sipër.…
PUBG mund të vijë me një sistem klanesh së shpejti
Kjo gjë do të kishte shumë potencial PlayerUnknown Battlegrounds nuk është më superfuqia e battle royale-it siç ka qenë dikur, por kjo nuk do të thotë se zhvillimi i saj është ngadalësuar. Një informacion i ri prej një dataminer-i sugjeron…
Aftësite e personazheve leaked të Apex Legends ndryshojnë pas update-it të fundit
Një data miner i Apex Legends ka zbuluar një shumëllojshmëri update-esh për Legends të bëra më parë leak, në kodin e patchit 3.1 të lojës. Teksa Respawn Entertainment sjell më shumë updates për lojën e saj battle royale, më shumë…
Tfue ka treguar se sa i fuqishëm mund të jetë Fishing Rod në Fortnite
Në mes të një prej ndeshjeve të Fortnite Championship Series, Turner 'Tfue' Tenney tregoi se sa e fuqishme mund të jetë Fishing Rod në betejat e late-game-it. Me ardhjen e Chapter Two në Fortnite, patëm prezantimin me Fishing Rod, një item…
LEAK: Zbulohen hartat e reja, battle royale, zombies në Modern Warfare
Një leaker ka zbuluar ndryshimet dhe hartat e reja që pritet të vijnë në Modern Warfare Infinity Ward duket se ka një listë të gjatë me gjëra për të ndryshuar dhe përmirësuar përpara se Call of Duty League të nisë…
Leak: Harpoon Gun do të vijë së shpejti në Fortnite
Nëse burimi nga ka ardhur ky leak është i saktë, së shpejti Fortnite Chapter 2 do të shohë prezantimin e Harpon Gun. Pas ardhjes së update v11.10 në 29 tetor, Epic Games shtoi shumë gjëra të reja në filet e…
Epic padit një testues të Fortnite, pasi nxorri informacione për Chapter 2
Testuesi në fjalë është akuzuar për thyerjen e marrëveshjes së konfidencialitetit që kishte me Epic. Epic ka hedhur një nga testuesit e tij në gjyq, pasi mendohet se ai ka nxjerrë informacione për Fortnite Chapter 2, duke i bërë "spoil"…
Diablo 4 është konfirmuar nga një reklamë e Blizzard
Reklama e Diablo 4 gjendej brenda një reviste Që Diablo 4 do të vijë së shpejti nuk është aspak sekret për industrinë e gaming, duke qënë se është një prej serive më të mëdha të Blizzard dhe zhvilluesi e ka…
Datat e uljeve në Steam janë bërë leak
Qëndroni vigjilentë për uljet e Halloween-it, Vjeshtës dhe Dimrit. Siç e do edhe tradita, sepse është vështirë që njerëzit të mbajnë diçka për vete këto kohë, datat për uljet në Steam për pjesën e mbetur të 2019s janë bërë leak.…
Çmimi i PlayStation 5 mendohet të jetë bërë leak
Një leak sugjeron se konsola do të kushtojë 500 euro Çmimi i PlayStation 5 mendohet të jetë bërë leak. Ky informacion vjen nga një shitës Europian, ose më specifikisht një shitës jashtë zonës së Sllovakisë. Sipas tij PlayStation 5 do…