LazarBeam fiton një ndeshje në Fortnite pa lëvizur fare
YouTuber-i Australian Lannan LazarBeam Eacott ka vërtetuar se është e mundur të fitosh një ndeshje në Fortnite pa lëvizur fare. Pas disa tentativash, LazarBeam zhvilloi strategjinë e tij e të mos bërit asgjë, në shpresën se nuk do të sulmohej…
LazarBeam hedh poshtë ndryshimet e UI në Fortnite
Futja e Fortnite në Chapter 2 ka qenë pak kontradiktore deri më tani. Në fillim të gjithë e pëlqyen, pastaj kishte ankesa, e pëlqyen prapë dhe tani kanë filluar të dalin prapë në pah ankesa. LazarBeam, i cili ka paralajmëruar…
LazarBeam thyen rekordin botëror në Fortnite për lojën më të gjatë
YouTuber-i popullor, Lannan ‘LazarBeam 'Eacott përsëri vuri në provë kufijtë e Fortnite ndërsa mori disa miq dhe shikues, për ta ndihmuar të caktonte rekordin për lojën më të gjatë deri më tani. Ndërsa shumë lojtarë të Fortnite vendosin të tregojnë…