Tag: lag

Valve po kërkon ndihmën tuaj për një nga lojërat e saj
Dota 2 së fundmi ka patur shumë probleme gjatë muajve të fundit dhe Valve po kërkon ndihmën tuaj për ta rregulluar këtë probleme që lojtarët kanë hasur. Për një kohë të gjatë lojtarët e Dota 2 kanë hasur probleme të…
22 mënyrat për të patur eksperiencën më të mirë në PUBG Mobile
Si të përmirësoni eksperiencën tuaj në PUBG Mobile Mund të ndodhë shpesh që të keni probleme në PUBG Mobile të cilat ndonjëherë mund t’iu prishin lojën. Kjo ndodh për shumë arsye të ndryshme si ping, lag ose optimizimi jo i…
Riot do të zgjidhë problemet e lag-ut që solli Clash
Shumë lojtarë raportuan probleme gjatë kësaj fundjave Gjatë Clash-it të kësaj fundjave në League of Legends, shumë lojtarë raportuan probleme të shumta me ping, lag dhe crash-e të lojës. Nëse ishit pjesë e këtyre lojtarëve, mos u shqetësoni, pasi Riot…
Një kompani interneti ofron shërbim për të ulur lag-un në lojëra
Multiplayer-at bëhen menjëherë më të thjeshtë. Cox është një kompani interneti në SHBA e cila ka testuar një shërbim të ri, specifikisht 'Elite Gamer' në disa zona të caktuara, që iu jep klientëve akses në një rrjet gaming të dizenjuar…