Tag: krafton

PUBG 2 nuk është New State, ajo pritet të vijë në 2022
Një vazhdim i PUBG, në një formë ose tjetër, pritet të vijë në 2022 për PC dhe konsola. Kjo është një lojë e ndryshme nga versioni vetëm për mobile: PUBG: New State, që u zbulua së fundmi. Player IGN, një…
Një tjetër lojë Battle Royale do të dalë bazuar në PUBG
Prodhuesi Ekzekutiv i Krafton Inc, Kim Chang-han, ka konfirmuar se Krafton është duke punuar në një lojë të re Battle Royale, me bazë PUBG dhe planifikon ta lëshojë atë këtë vit. Gjithashtu u zbulua se një tjetër lojë e PC-së…
Një lojë e re e vendosur në universin e PUBG do të vijë së shpejti
Dy lojëra të lidhura me PUBG do të vijë gjatë 2021 dhe 2022 Universi i PUBG pritet të zgjerohet gjatë vitit që vjen me një lojë të re. Loja e re do të jetë e zhanrit survival horror dhe do…
Thunder Tier One është loja më e fundit nga prodhuesit e PUBG
Loja më e fundit nga kompania mëmë e PUBG është një tactical shooter e quajtur Thunder Tier One Së fundmi kompania mëmë e PlayerUnknown’s Battlegrounds, Krafton, na ka dhënë një vështrim tek loja më e fundit e saj e quajtur…