Tag: kalahari

Free Fire: Si të bëni shumë kills në Kalahari
Free Fire është një lojë e njohur battle royale që ka shumë harta në arsenalin e saj. Disa nga hartat si bermuda kanë ekzistuar prej kohësh, por herë pas here shtohen harta të reja. Kalahari është një prej tyre. Kjo…
5 fakte rreth hartës së Kalahari në Free Fire
Kalahari është harta më e re në Free Fire, dhe për shkak të kësaj, lojtarët patjetër nuk kanë eksploruar gjithçka në lidhje me këtë hartë. Në këtë artikull, ne do të zbulonim pesë fakte që mund të mos i dini…
Harta test Kalahari është hequr nga Garena Free Fire
Ajo do të përmirësohet dhe do të rikthehet së shpejti Harta e re që po testohej në Free Fire, Kalahari, është hequr zyrtarisht sot nga loja, siç njoftoi dhe Garena. "E përdorëm këtë periudhë testimi për të mbledhur përshtypjet e…