Tag: jackie chan

Ludwig lejon Twitch chat të shpenzojë 16K dollarë nga paratë e tij për një statujë të Jackie Chan
Në një video të fundit në kanalin e tij në YouTube, Ludwig u dha shikuesve të tij një kohë të caktuar për të shpenzuar paratë e tij në eBay. Kur arritën në një statujë të Jackie Chan në përmasa të…
Chris Tucker dhe Jackie Chan hedhin shenja drejt Rush Hour 4
Filmi i 4 është duke ardhur. Yjet e Rush Hour, Jackie Chan dhe Chris Tucker kanë hedhur shenja drejt një tjetër filmi të Rush Hour. Tucker postoi një foto në instagram ku të dy aktorët janë duke ngritur katër gishta.…