Përdoruesit e iPhone 11 po ankohen për gërvishtjen e ekraneve
Përdoruesit thonë se ata e kanë mbajtur iPhone 11 me kujdes Kur u zbuluan iPhone-t e 2019, Apple u krenua me faktin se Super Retina XDR i iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max janë ekranet më të avancuar…
iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max. Kush është zgjedhja e duhur?
Apple vjen me tre modele të reja për iPhone Me ardhjen zyrtare të tre modeleve të reja të iPhone vjen koha për të shikuar vërtet me vëmendje se kush është zgjedhja më e mirë, iPhone 11($699), iPhone 11 Pro($999) apo…
Çfarë duhet të presim nga eventi i ardhshëm i iPhone 11?
Një listë me gjithçka që pritet të zbulohet në eventin e ardhshëm të Apple Eventi i Apple për iPhone 11 do të nisë në 10 shtator dhe kompania duket se do të lançojë disa produkte të reja, së bashku me…
Leak: iPhone 11 do të ketë më shumë RAM dhe performancë falë CPU A13
iPhone XR mendohet të marrë një pasardhës në 10 shtator që do të quhet iPhone 11. Me shumë pak ditë të mbetura nga eventi i Apple për prurjet e reja të këtij viti, një leak i iPhone 11 doli online,…