Tag: instagram

Si të përdorni filtrin e TED Talk në TikTok
TED Talk filter është një filtër i ri viral që ju lejon të filmoni segmentin tuaj të animuar të një fjalimi të stilit TED Talk dhe përdoruesit e TikTok e kanë përdorur atë për të prodhuar disa video gazmore. Ja…
Addison Rae i kundërvihet Ava Louise për flirtimin me Bryce Hall
Pasi ylli i TikTok, Ava Louise, u shfaq për të tentuar të flirtonte publikisht me Bryce Hall në Instagram, e dashura e tij, Addison Rae u sigurua të shënonte territorin e saj me disa fotografi të fundit të postuara TikToker-ja,…
Mediat sociale pezullojnë Trump pas sulmeve të Capitol
Platformat online kanë ndërmarrë veprime kundër Presidentit Donald Trump në përgjigje të inkurajimit të tij për një turmë pro-Trump që sulmoi Capitol-in e SHBA në 6 Janar. Të mërkurën, pas një dite që e pa Donald Trump të përdorte Twitter…
Viti kur Instagram u bë Facebook
Instagram shpenzoi një pjesë të mirë të tetë viteve të fundit, duke luftuar që të qëndronte i pavarur nga Facebook. Në 2020 kjo luftë mori fund. Instagram ka sjellë një seri veçorish në aplikacion që janë shumë të natyrës së…
Instagram feston 10-vite me një sekret brenda aplikacionit
Me rastin e dhjetë vjetorit të tij, Instagram ka sjellë disa veçori të reja, ndër të cilat "Stories Map" është ajo që dallon më shumë. Ky është një version i ri i maps që u hoqën në 2016. Tani, në…
Instagram nuk po planifikon të vendosë një tarifë për të vendosur links në caption
Pavarësisht nga ajo që sugjeron një aplikim i fundit për liçensë, Instagram thotë se nuk ka në plan të shtojë link në caption të fotove. Aplikimi për patentë u zbulua nga Mike Murphy, në përmbledhjen e tij javore të liçensave…
Facebook hedh në gjyq një zhvillues që ofronte likes të rreme në Instagram
Nuk është ndonjë sekret që ka një çmim që mund të paguash zhvillues përshembull, për të marrë likes, komente ose ndjekës në adresa të mediave sociale. Sigurisht që kjo ecën kundër rregullave të platformës dhe rrezikon fshirjen e profilit të…
Instagram ka ruajtur të gjitha informacionet që ju keni fshirë
Bashkë me fotot dhe mesazhet. Nëse fshini diçka nga një shërbim i caktuar dixhital, duket sikur ajo gjë është fshirë menjëherë, por kini parasysh se mund të duhet më shumë kohë se aq, që diçka të fshihet nga serverat e…
Facebook ka filluar të shkrijë Instagram dhe Messenger
Kjo vjen me një update të ri. Facebook e ka njoftuar me kohë se ka si synim të shkrijë të gjitha aplikacionet e mesazheve që ka dhe duket se po fillon t'i kthejë fjalët në vepra. Ditët e fundit ka…
Instagram Reels tashmë është në dispozicion në të gjithë botën
Me fatin e TikTok ende në ajër, ata tek Instagram po bëjnë lëvizjen e tyre për të mbushur boshllëkun e krijuar nga ndalimi i TikTok në Indi dhe ndoshta SHBA, me prezantimin e Reels. Reels u lëshua në vitin 2019…