Infinity Ward zbulon kur do të vijë update i rradhës në Modern Warfare
Update i ardhshëm i madh për Call of Duty: Modern Warfare është fare afër Modern Warfare ka marrë vlerësime të përziera që prej lançimit të tij. Edhe pse është sipas Activision Call of Duty më i luajtur prej kohësh, ka…
Zhvilluesit e lojërave mbledhin fonde për zjarret në Australi
Ubisoft, Infinity Ward dhe Bungie do të dhurojnë për bamirësitë australiane. Tre nga emrat më të mëdhenj në gaming do të dhurojnë për të ndihmuar përpjekiet e bëra për të shpëtuar Australinë. Ubisoft, Infinity Ward dhe Bungie do të konribuojnë…
3v3 Gunfight dhe më shumë do të vijnë në Modern Warfare
Infinity Ward ka krijuar një faqe në Trello ku mund të shikoni progresin e çdo update-i Infinity Ward postoi update-in e parë të madh të komunitetit për këtë vit dhe fansat e Call of Duty: Modern Warfare duhet të jenë…
Call of Duty: Modern Warfare njofton datat e eventit të ri Double XP
Call of Duty: Modern Warfare pati një vit të shkëlqyer në 2019. Loja ishte loja me shitjet më të mira të 2019s vetëm një muaj pas lançimit të saj. Pak pas kësaj, u zbulua se ajo ishte multiplayer-i më i…