Si të plotësoni sfidat e Jennifer Walters Awakening në Fortnite
Fortnite ka prezantuar një set sfidash për Jennider Walters Awakening, si pjesë e crossoverit me Marvel në Season 4. Ja se si mund t'i plotësoni ato: Ka disa sfida në Battle Pass-in e Fortnite që lidhen me heronj individuale. Këto…
Kjo teori e Avengers 5 nxjerr Hulk si antagonistin e ardhshëm
Me Avengers: Endgame që duket sikur doli përpara një shekulli, fansat e Marvel po shpresojnë për lajme mbi një tjetër film me bashkimin e superheronjve. Fatkeqësisht deri më tani Marvel Phase 4 po i mungon një tjetër film i Avengers,…
Avengers: Endgame: Hulk aktualisht vdiq në Infinity War?
A mund të jetë e mundur që Hulk ishte një nga personat që u zhdukën në fundin e Avengers: Infinity War dhe ne thjesht nuk e vumë re? Një teori e një fansi sugjeron pikërisht këtë. Kjo teori argumenton se…