Tag: hot tub meta

Indiefoxx po largohet nga Twitch pas ban-it të gjashtë
Ylli i Twitch, Jenelle 'Indiefoxx' Dagres ka njoftuar rikthimin e saj në stream. Sidoqoftë, duket se ajo nuk do të kthehet në Twitch dhe në vend të kësaj do të eksplorojë opsione të reja, që ndoshta ka të bëjë me…
Twitch njofton një kategori të re për ‘hot tub streams’
Twitch më në fund zbuloi se si do të merret me çështjen e hot tub meta me njoftimin e një kategorie të re të quajtur "Pools, Hot Tubs and Beaches." Më 21 maj, Twitch njoftoi se kategoria e re do…
Pokimane njofton Hot Tub Stream për ditëlindjen e saj të 25-të
Pokimane është një ndër streamer më të famshme dhe sigurisht më popullore femër. Së fundmi ajo ka njoftuar se do të sjellë së shpejti një hot tub stream me rastin e një ngjarjeje speciale duke mbledhur goxha vëmendje. Nëpërmjet një…
Twitch më në fund përgjigjet rreth Hot Tub Streams
"Hot tub meta" të Twitch është pothuajse gjithçka që streamers dhe shikuesit mund të flasin për momentin. Trendi i ri i diskutueshëm ka ndarë komunitetin në internet në dy. Disa besojnë se meta, e cila në thelb përfshin streamers (zakonisht…
Streamers e mëdhenj të Twitch ofendojnë fuqishëm “streams të vaskave”
Nëse keni qenë së fundmi në Twitch, mund të keni dëgjuar për atë që quhet hot tub meta. Hot tub meta u referohet njerëzve në Twitch, kryesisht gra, të cilat po shfaqen në vaska të nxehta në stream të cilat…